Roelof van den Berg

Roelof is roel&jasper

“Ik heb jarenlange ervaring als eindverantwoordelijk leidinggevende. Mijn Master Business Administration heeft mij een brede kijk gegeven op leiderschap en culturen. Ik geloof dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in de cultuur. Juist de cultuur heeft veel invloed op mensen. In een professionele cultuur kunnen mensen excelleren! Vanuit mijn ervaring zie ik dagelijks dat mensen het verschil kunnen maken. Ik vind het belangrijk om betrouwbaar te zijn en mijn werk met aandacht te doen. Ik ga graag op zoek naar de uitdaging en help graag in het vinden van de oplossing!”

[email protected]

Sara Plaut

Sara is roel&jasper

“Ik heb jarenlange ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik ben gedreven om een positieve en duurzame impact te hebben op mensen en organisaties. Ik heb verstand van zowel psychologie als arbeid en organisatie met daarbij scherp zicht op de belangrijkste factor: de mens! Mijn stijl is persoonlijk, professioneel en liefdevol confronterend. Ik ben breed inzetbaar als werving- en selectiespecialist, assessmentpsycholoog en carrièrecoach.”

[email protected]

Karin Smit

Karin is roel&jasper

“Ik werk als officemanager en relatiebeheerder van maandag tot en met vrijdagochtend bij roel&jasper. Ik geniet in mijn werk als ik de spin in het web kan zijn op allerlei fronten. Ik denk graag mee en zorg ervoor dat de kwaliteit van het werk goed is. De relatie met de klant vind ik erg belangrijk en zal helpen waar dat mogelijk is. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

[email protected]

Iris Haaksma

roel&jasper werkt samen met psycholoog Iris Haaksma. Iris’ core business zijn selectie- en ontwikkel-assessments en ze is ook een goede coach

“Het is fantastisch om in een assessment samen tot inzicht te komen waardoor mensen bewuster keuzes kunnen maken. Meestal weet iemand zelf het beste hoe hij in elkaar zit, de gesprekken leiden vaak tot mooie ontdekkingen en nieuwe inzichten. Daarbij gebruik ik verschillende instrumenten, gesprekken en rollenspelen. Ik neem voor de assessments uitgebreid de tijd. Oprechte aandacht vind ik essentieel en leidt tot de mooiste resultaten.”

[email protected]

Anna Tiemersma

Anna werkt als coach voor roel&jasper

“Wat ik tegenkom in mijn gesprekken is dat een positieve instelling of alsmaar doorzetten niet altijd voldoende is om tot goed functioneren te komen. Als je dan niet meer kunt, of niet meer weet hoe dan wèl, dan wordt ‘t zwaar.

Ik ben graag de gesprekspartner, om samen te onderzoeken wat de onderliggende patronen zijn. Of mogelijk belemmerende persoonlijke factoren. Door reflecteren en inzicht te verkrijgen, komt verandering in zicht.

Ik vind het fantastisch hierin bij te kunnen dragen. Mee maken, dat mensen weer in hun kracht én tot rust komen. En de verandering mee te maken en te zien wat dat aan goeds oplevert.

Liefde voor mijn vak en de combinatie van mijn jarenlange ervaring als psycholoog/therapeut in de GGZ en manager in diverse organisaties, vormen de basis van waaruit ik werk.”

Roel Jasper

Aan de wieg van roel&jasper staat Roel Jasper

“Ik heb als psycholoog en adviseur jarenlange ervaring in het werven, selecteren en coachen van mensen. Ruim zeven jaar werkte ik bij een internationaal HR-adviesbureau en was daar verantwoordelijk voor de nationale wervingsactiviteiten. Ik ben trots op roel&jasper met haar positieve drive, waarin humor en creativiteit net zo belangrijk zijn als inhoud en punctualiteit. We staan naast onze opdrachtgevers, werken eerlijk en open en leveren kwaliteit. Altijd.”

[email protected]

Saskia Borgers

Saskia is roel&jasper

“Ik heb deskundigheid op het terrein van; aansturing van politiek/bestuurlijke complexe organisaties, organisatieverandering, dienstverlening, gemeenschappelijke regelingen, output gerichte sturing en het brede terrein van bedrijfsvoering. Mijn kennis en ervaring (als algemeen directeur, bestuurder en als toezichthouder) deed ik op binnen rijksoverheid, provincie, verschillende gemeenten en uitvoeringsdiensten, alsook in mijn nevenfuncties in het primair onderwijs, de sociale werkvoorziening en natuur- en milieuorganisaties. Mijn netwerk ligt op het niveau van besluitvormers in de overheid, de landelijke en lokale politiek en maatschappelijke ondernemingen.”