Roel Jasper

Aan de wieg van roel&jasper staat Roel Jasper

“Ik heb als psycholoog en adviseur jarenlange ervaring in het werven, selecteren en coachen van mensen. Ruim zeven jaar werkte ik bij een internationaal HR-adviesbureau en was daar verantwoordelijk voor de nationale wervingsactiviteiten. Ik ben trots op roel&jasper met haar positieve drive, waarin humor en creativiteit net zo belangrijk zijn als inhoud en punctualiteit. We staan naast onze opdrachtgevers, werken eerlijk en open en leveren kwaliteit. Altijd.”

[email protected]

Saskia Borgers

Saskia is roel&jasper

“Ik heb deskundigheid op het terrein van; aansturing van politiek/bestuurlijke complexe organisaties, organisatieverandering, dienstverlening, gemeenschappelijke regelingen, output gerichte sturing en het brede terrein van bedrijfsvoering. Mijn kennis en ervaring (als algemeen directeur, bestuurder en als toezichthouder) deed ik op binnen rijksoverheid, provincie, verschillende gemeenten en uitvoeringsdiensten, alsook in mijn nevenfuncties in het primair onderwijs, de sociale werkvoorziening en natuur- en milieuorganisaties. Mijn netwerk ligt op het niveau van besluitvormers in de overheid, de landelijke en lokale politiek en maatschappelijke ondernemingen.”

[email protected]

Sara Plaut

Sara is roel&jasper

“Ik heb jarenlange ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik ben gedreven om een positieve en duurzame impact te hebben op mensen en organisaties. Ik heb verstand van zowel psychologie als arbeid en organisatie met daarbij scherp zicht op de belangrijkste factor: de mens! Mijn stijl is persoonlijk, professioneel en liefdevol confronterend. Ik ben breed inzetbaar als werving- en selectiespecialist, assessmentpsycholoog en carrièrecoach.”

[email protected]

Marieke Kamminga

Marieke is roel&jasper

“Mijn interesse voor de ontwikkeling van mensen en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Wat maakt het dat medewerker en organisatie elkaar tot grote hoogte kunnen brengen? Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke vakkennis, relevante ervaring of kunde. Maar juist ook om aspecten als samenwerking, cultuur, drive en ambitie.  Met mijn scherpe blik en open vizier, komen we gezamenlijk tot de succesvolle match en duurzame, nieuwe werkrelaties.”

Karin Smit

Karin is roel&jasper

“Ik werk als officemanager van maandag tot en met vrijdagochtend bij roel&jasper. Ik geniet in mijn werk als ik de spin in het web kan zijn op allerlei fronten. Ik denk graag mee en zorg ervoor dat de kwaliteit van het werk goed is. De relatie met de klant vind ik erg belangrijk en zal helpen waar dat mogelijk is. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

[email protected]

Iris Haaksma

roel&jasper werkt samen met psycholoog Iris Haaksma. Iris’ core business zijn selectie- en ontwikkel-assessments en ze is ook een goede coach

“Het is fantastisch om in een assessment samen tot inzicht te komen waardoor mensen bewuster keuzes kunnen maken. Meestal weet iemand zelf het beste hoe hij in elkaar zit, de gesprekken leiden vaak tot mooie ontdekkingen en nieuwe inzichten. Daarbij gebruik ik verschillende instrumenten, gesprekken en rollenspelen. Ik neem voor de assessments uitgebreid de tijd. Oprechte aandacht vind ik essentieel en leidt tot de mooiste resultaten.”

[email protected]

Antoinette Suidhoff

Antoinette werkt al sinds de oprichting als freelance adviseur en CMI-registercoach voor roel&jasper. Haar specialiteit is coaching, loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling en outplacement.

“Bij het begeleiden van iemands loopbaan vind ik werkgeluk essentieel. Wat is mooier dan werk doen dat je leuk vindt en er nog voor betaald krijgen ook? Werkgeluk begint voor mij bij je persoonlijke waarden en inzet van je talent. Als je deze kent en een plek kunt geven in het werk wat je doet, dan kun je echt een duurzame bijdrage leveren. In mijn coaching ga ik daar altijd naar op zoek. Ik zoek diepgang, vraag door en ben uit op duidelijkheid waarmee een heldere koers ontstaat. Als je de baan hebt die bij je past en je talent en drijfveren inzet, creëer je je eigen motivatie.”

Anna Tiemersma

Anna werkt als coach voor roel&jasper

“Wat ik tegenkom in mijn gesprekken is dat een positieve instelling of alsmaar doorzetten niet altijd voldoende is om tot goed functioneren te komen. Als je dan niet meer kunt, of niet meer weet hoe dan wèl, dan wordt ‘t zwaar. Ik ben graag de gesprekspartner, om samen te onderzoeken wat de onderliggende patronen zijn. Of mogelijk belemmerende, persoonlijke factoren.

Ik vind het fantastisch hierin bij te kunnen dragen. Mee maken, dat mensen weer in hun kracht én tot rust komen. Het boeit me steeds weer dat het kwartje valt. En dan de verandering mee te maken en te zien wat dat aan goeds oplevert.

Mijn jarenlange ervaring als psycholoog/therapeut in de GGZ en de liefde voor mijn vak zijn de basis van waaruit ik werk.”